Scania R truckbekleding

Truck interieur voor AJ Trans

Compleet nieuw interieur bij Scania truck in Porsche design

Royal Class Truck Interiors heeft een compleet truck interieur ingebouwd bij een Scania R voor het Franse transportbedrijf AJ Trans. Het logo van Porsche was het uitgangspunt voor het design, de gebruikte kleuren leder zijn: wit, rood en zwart. Daarnaast is het logo van Porsche en Carrera terug te vinden in de achterwand en het bovenbed. Bovendien hebben we een Match audiosysteem ingebouwd voor een beter geluid.

Truckbekleding op maat?

Heeft u specifieke wensen voor uw truck interieur? Laat dan een ontwerp op maat maken door Royal Class Truck Interiors! Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op