Geluidssysteem in uw vrachtwagen

Audiosystemen

Audio software op maat

Het team van Royal Class Truck Interiors beschikt over specialistische kennis voor elk audio systeem ongeacht het merk van de truck. Wij willen de berijder van de truck laten genieten van de op maat gecoördineerde audio software. Deze software is uniek en is ontworpen door jaren lange ervaring.

Match audio systemen

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het installeren van Match audio systemen en de hierbij behorende onderdelen. Dan kunt u denken aan sub woofers, extra speakers maar ook wensen op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan speakers in de raamstijlen die zorgen voor de optimale geluidsbeleving.

Audio systeem inbouwen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Kom dan langs en vraag een proef demo aan. Royal Class Truck Interiors vindt het belangrijk dat u eerst ervaart voordat u koopt. U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op