Scania R interieurs

Truck interieur voor Bart de Bruycker

Truck interieur met veel details

Deze truck van Bart de Bruycker hebben we voorzien van een geheel nieuw interieur. Er is gekozen voor een truckbekleding in de kleur beige. Door het gecapitonneerde plafond en deurpanelen wordt er een luxe gevoel gecreëerd. Dit interieur is voorzien van hydro dipping op alle schakelaars en overige plastics. Tevens is het interieur voorzien van een Scania Vabis logo in de achterwand inclusief rode cabine verlichting.

Wilt u een truckbekleding op maat?

Onze designers maken graag een ontwerp op maat voor uw truckbekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op