Volvo FH interieur

Truck interieur voor Bastrans transport

Volledig Volvo interieur pakket

Deze donkerblauwe Volvo FH van Bastrans hebben we bekleed met een nieuw truck interieur. Er is gekozen voor de kleurencombinatie van donkerbruin en beige met als afwerking een zwart lijntje in de stoelen en achterwand. Als detail is er gebruik gemaakt van een capitonnering in de achterwand en plafond voor een warme uitstraling. Naast de nieuwe truckbekleding hebben we ook de onderlijn van deze Volvo FH opnieuw gespoten. Wij willen de heren van Bastrans transport bedanken voor de prettige samenwerking en wensen chauffeur Sebastiaan veel veilige ritten toe!

Wilt u ook een nieuw truck interieur samenstellen?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op