Expertise en vakmanschap

Bedrijfsprofiel Royal Class Truck Interiors

Truckbekleding op maat

Onze bekwame vakmensen hebben de passie en trots om uitstekende kwaliteit te leveren door gebruik te maken van de beste materialen, machines en gereedschap. De expertise en vakmanschap van onze werkzaamheden aan uw cabine geven u de mogelijkheid om nog meer op te vallen. De werkzaamheden gebeuren volledig in onze eigen werkplaats. Dankzij onze gunstige ligging aan de N11 is Royal Class Truck Interiors voor al onze binnenlandse en buitenlandse klanten goed bereikbaar.

Kwaliteit en afgewerkt tot in detail

Uw truck interieur wordt volledig samengesteld in ons eigen style lab. Daar kunt u samen met onze designers alle mogelijkheden bekijken. Tevens is al ons werk handwerk waarbij elk proces tot in detail wordt uitgevoerd: van lederselectie tot knippen, bekleden en de finesse afwerking van de allerlaatste stiknaad.

Comfort verhogende extra’s!

Naast de allerhoogste kwaliteit truckinterieurs in alle denkbare stijlen bieden wij u vele keuzemogelijkheden voor uw truck interieur. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten inbouwen van een audio systeem, het monteren van een tv of een DVD-systeem in uw hemel te laten maken. Indien gewenst verzorgen wij het transport of vervangend vervoer.

Nieuwe truckbekleding?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw truck te voorzien van nieuwe bekleding? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel ons via 0172 - 417 923

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op