Scania R interieurs

Truck interieur voor Clybouw BVBA

Luxe uitstraling door mooie kleurcombinatie

Royal Class Truck Interiors heeft voor Clybouw BVBA twee Scania type R trucks voorzien van een luxe lederen bekleding. Er is gebruik gemaakt van verschillende beige, bruine en donkere tinten voor een luxe uitstraling. Het dashboard is mooi afgewerkt met leder en een crème stiksel. Ook is er een Match audio systeem in de truck verwerkt. Leuke details van het truckinterieur zijn de V8 logos die gestanst zijn in de hoofdsteunen en achterin de truck. Verder zijn volgens de wens van Clybouw BVBA de plafonds en de achterwanden volledig gecapitonneerd.

Wilt u een truckinterieur op maat?

Onze designers maken graag een ontwerp op maat voor uw truckbekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op