Scania R interieur

Truck interieur voor David Nestor

Zwart truck interieur met rode accenten

Voor David Nestor transport uit Ierland hebben we een Scania 164 voorzien van een complete truckbekleding. Het interieur is volledig in het zwart en afgewerkt met rood stiksel. Daarnaast is het V8 logo gestanst in de achterwand en op de vloer. De zwarte stof is voorzien van een alcantara look en verder is er diverse rode verlichting verwerkt in het interieur.

Nieuwe truckbekleding met korte inbouwtijd

Onze designers maken graag een ontwerp op maat voor uw truckbekleding. Door onze korte inbouwtijd kunt u weer snel op weg. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op