Volvo FH4 bekleding

Truck interieur voor E. Timmerman

Luxe interieur met lichte en donkere bruintinten

Het interieur van deze Volvo FH4 hebben we volledig omgebouwd met verschillende bruintinten voor een rustgevend uiterlijk met luxueze details. Een voorbeeld hiervan is de afwerking van de stoelen, hier is gebruik gemaakt van de kleuren donkerbruin en zwart met een lichte stiksel. Ook is er gekozen voor een gecapitonneerd plafond. Maar de echte eyecatchers zijn toch wel de stiletto hakken!

Uniek truckdesign op maat?

Wilt u ook uw truck cabine interieur ook personaliseren? Neem dan contact met ons op voor een ontwerp op maat. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op