DAF-106 truckbekleding

Truck interieur voor Fairexx

Beige interieur met zwarte stoelen

Voor deze DAF-106 is er gekozen voor een donkere kleur in combinatie met licht beige tinten. Het geheel is afgewerkt met gecapitonneerde wanden en rode lichten in het plafond wat zorgt voor een gezellige uitstraling. Ook de buitenkant van deze truck is vernieuwd, waarbij Royal Class Truck Interiors een rol heeft gespeeld bij het airbrush spuitwerk.

Uw truck ook een opfrisbeurt?

Bent u ook op zoek naar een uniek design voor uw truck? Wij maken graag een ontwerp op maat. Voor een vrijblijvende offerte of afspraak kunt u contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op