Mercedes-Actros interieur

Truck interieur voor Fairexx

Interieur in Borussia Dortmund thema

Het interieur van deze Mercedes-Actros is volledig vervangen en gepersonaliseerd naar de favoriete voetbalclub van de chauffeur. Er is gekozen voor een zwart-beige kleurverhouding. Hierbij is er gebruik gemaakt van vele details zoals het logo van Borussia Dortmund in de hoofdsteunen, de naam in de achterwand met blauwe verlichting en zelfs de geluidboxen hebben de vorm van een voetbal.

Ook uw truck thematiseren?

Wilt u uw truck ook in een bepaald thema hebben? Neem dan contact met ons op voor een ontwerp op maat. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op