FAQ Royal Class Truck Interiors

Veelgestelde vragen & antwoorden

Wat zijn de levertijden voor de inbouw van mijn truck interieur?

Normaal gesproken kunnen wij uw truck interieur binnen enkele maanden inbouwen. In verband met hevige drukte verzoeken wij u echter om te bellen naar onze planning via 0172 - 417 922. U kunt vragen naar de actuele planning!

Verkoopt Royal Class Truck Interiors ook losse interieurdelen?

U kunt uiteraard ook terecht voor losse interieurdelen. Bent u op zoek naar gordijnen of een losse tunnelhoes? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Kan mijn bestelling ook opgestuurd worden?

Heeft u een bestelling gedaan dan is het mogelijk om uw interieurdelen via de post te laten bezorgen. Dit geldt uiteraard ook voor onze klanten in het buitenland! Geef dit gerust aan en wij zullen uw interieurdelen met de pakketpost versturen.

Is vervangend vervoer beschikbaar?

Het is mogelijk om vervangend vervoer te krijgen als uw truck door ons onder handen word genomen. Wij hebben een personenauto voor u klaar staan. Bent u benieuwd naar de prijzen en de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik een datum voor mijn interieur reserveren?

Om een datum te reserveren in onze planning verzoeken u te bellen naar de planning via 0172 - 417 922. Zij zullen u op de hoogte brengen van de actuele levertijden.

Wat moet ik doen bij vragen over mijn opgeleverde interieur?

Mocht u achteraf vragen hebben over uw opgeleverde interieur dan verzoeken wij u te bellen naar 0172 - 417 922. Wij helpen u graag met een telefonische uitleg of u kunt natuurlijk langskomen voor een service afspraak! 

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op