Volvo FH4 truckbekleding

Truck interieur voor G. Visser Transport

Luxe interieur met mooie details

De truck van Gert-Jan Visser hebben we bekleed in bruine en beige tinten. We hebben diverse interieuronderdelen bekleed zoals de midden hemel, zij hemels, achterwand en de voorkast. De zijhemel hebben we voorzien van een spiegel met Volvo logo en rode verlichting. In de achterwand is de vlag van Denemarken geplaatst. De rode kleur van de vlag, stoelen en cabine verlichting passen goed bij de warme kleuren van het nieuwe truck interieur.

Persoonlijke truckbekleding?

Bent u op zoek naar een truck interieur op maat? Neem dan contact met ons op voor een ontwerp op maat. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op