Scania Torpedo interieur

Truck interieur voor JB van Soeren

Luxe bekleding in opvallende truck

Royal Class Truck Interiors heeft voor JB van Soeren transport deze stoere oranje Scania truck voorzien van een nieuwe truckbekleding. Er is gebruikgemaakt van zwarte bekleding met oranje diamond stitching in de stoelen. Achterin de truck is een drankkast geplaatst met mooie lichteffecten. Verder is er gekozen om een verlicht oranje V8 logo achter in de truck te plaatsen die erg gaaf is in contrast met de zwarte bekleding.

Ook op zoek naar een opvallende truckbekleding?

Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp op maat voor jouw truckbekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op