Volvo FH12 interieur

Truck interieur voor K.C. Transport

Nieuw interieur Volvo truck

Voor K.C. Transport, een transport bedrijf uit Engeland, hebben we een speciaal interieurontwerp gemaakt. Het unieke aan dit project is dat er gebruik gemaakt is van de originele bekleding. Dit hebben wij gedaan om de oude look van deze Volvo zo veel mogelijk terug te krijgen. Om de rit nog comfortabeler te maken voor de bestuurder hebben we een audiosysteem geplaatst met prachtig geluid.

Ook een truck interieur op maat?

Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp op maat voor uw truckbekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op