Truck interieur van de beste kwaliteit

Keurmerken & certificaten

Leren truckbekleding met TÜV- en ISO-keuring

Naast het leveren van de allerhoogste kwaliteit leder bent u bij Royal Class Truck Interiors gegarandeerd van een veilig auto interieur. Uw leren truckbekleding wordt geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidseisen. Uw nieuwe truck interieur wordt altijd afgeleverd met TÜV- en ISO-keuring.

Veiligheidstesten TÜV Rheinland TNO Automotive

De veiligheidstesten worden uitgevoerd door TÜV Rheinland TNO Automotive in Helmond. Zij zijn gespecialiseerd in het testen van motorvoertuigen en onderdelen om te voldoen aan passieve veiligheidseisen. Zij bieden als een van de weinige internationale dienstverleners, ongeacht weersomstandigheden, alle soorten crashtesten aan voor luxe wagens, bussen en vrachtwagens.

Interesse in een nieuw truck interieur?

Wilt u een nieuw truck interieur laten monteren? Maak dan een afspraak via het getoonde reactieformulier of bel naar 0172 - 417 923.

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op