Volvo FH12 interieur

Truck interieur Markus Huber

Volvo logo en bedrijfslogo verwerkt in het truck interieur

Met trots mochten wij onze eerste Zwitserse klant verwelkomen; Markus Huber heeft zijn Volvo FH 12 vrachtwagen laten opknappen met een nieuw truck interieur. Omdat Markus gek is van het Volvo merk hebben wij het logo laten terugkomen in het truck interieur. Het Volvo logo is verwerkt in de zijhemels en het bedrijfslogo in de achterwand. We wensen Markus veel veilige kilometers in zijn vrachtwagen met Volvo truck interieur!

Uw truck interieur laten opknappen?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op