Scania R interieur

Truck interieur voor Martley International

Gecapitonneerde crème bekleding

Het interieur van de Scania R voor Martley International is volledig gerestyled door Royal Class Truck Interiors. Dit interieur is volledig gecapitonneerd in twee kleuren crème wat zorg voor een fris effect. De echte eyecatcher in dit interieur is het Scania Vabis logo achterin de truck. De combinatie beige en bruintinten geeft een gevoel van luxe voor de chauffeur. Ook is er een nieuwe voorkast in de truck geplaats waardoor de chauffeur meer opbergruimte heeft.

Op zoek naar een luxe truck bekleding?

Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp op maat voor jouw truck bekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op