Scania R500 truckbekleding

Truck interieur voor Micha Wert Transport

Interieur met een kleurcombinatie van bruin en beige

Recent heeft Royal Class Truck Interiors een truck interieur mogen ontwerpen en uitvoeren voor het Duitse transportbedrijf Micha Wert Transport. Gedurende de werkzaamheden verbleef de chauffeur in het Van der Valk Hotel in Alphen aan den Rijn. Het interieur van de Scania R500 is voorzien van een kleurencombinatie bruin en beige. In het verbrede bovenbed hebben we een V8 logo verwerkt en in de achterwand een Vabis logo. Met dit prachtige resultaat kan de uitgeruste chauffeur Micha weer vele kilometers maken! 

Uw truck laten bekleden?

Neem voor een offerte of een afspraak contact op met de specialisten van Royal Class Truck Interiors via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op