Scania XL truckbekleding

Truck interieur voor Moody International

Interieur van unieke Scania bekleden

Deze unieke Scania XL heeft Royal Class Truck Interiors mogen bekleden. De Scania is een erg bijzonder type aangezien de cabine verlengd is. Hierdoor was het mogelijk om een rondzitting te maken en hierbij een tafel te monteren. Het is mogelijk om de tafel te laten zakken zodat er ook twee mensen op de bank kunnen slapen. Bovendien is bovenbed verbreed naar 2 meter, in totaal kan men met vier personen in de truck slapen. Verder is er gewerkt met capitonneerde stoffen in onder andere de hemel en de achterwand.

Exclusief interieur in uw truck?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op