MAN TGX XLX interieur

Truck interieur voor Muller Holz

Nieuw interieur MAN truck

Voor Muller Holz, een houthandel uit Duitsland, hebben we een speciaal ontwerp gemaakt. Diverse houtlook elementen zijn terug te vinden in het interieur, bijvoorbeeld in het 3 spaaks stuur, het dashboard en de deurpanelen. In de achterwand zit een boomstam verwerkt, daaromheen en het plafond zijn gecapitonneerd. Om extra opbergruimte te creëren hebben we een achterkast op maat gemaakt. Voor de nodige ontspanning onderweg is er een televisie, Pioneer radio met groot scherm (2-DIN) en een volledig Match audio systeem met een 10 inch (25,4 cm) subwoofer ingebouwd.

Ook een truck interieur op maat?

Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp op maat voor uw truckbekleding. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op