DAF 106 truckbekleding

Truck interieur voor P.F. Kamstra Recycling BV

Compleet interieur ingebouwd bij nieuwe DAF

Royal Class Truck Interiors heeft onlangs een nieuwe DAF 105 onder handen mogen nemen voor P.F. Kamstra Recycling BV. Het complete interieur is omgebouwd, waaronder: de hemels, zij- en achterwanden, vloeren, dashboard, verlichting, voorraamstrook en de zijgordijnen. De wens van de klant was dat het ontwerp aansloot bij de kleuren van het standaard DAF interieurpakket.

Ontwerp op maat?

Wilt u een nieuw interieur in uw truck? Ons StyleLab kan een ontwerp maken op basis van uw wensen. Neem contact met ons op door het onderstaande reactieformulier in te vullen of door te bellen naar 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op