MAN TGX1 truckbekleding

Truck interieur voor Renard et fils

Combinatie van beige en bruin 

Voor Transport Renard et fils uit Frankrijk hebben we een nieuw interieur in een MAN TGX1 ingebouwd. Het interieur van deze MAN is compleet omgebouwd en tevens voorzien van een old school stuurwiel en een TV in de zijhemel. Maxime Renard, de chauffeur van deze truck, was dan ook blij verrast door het resultaat. Er is gewerkt met een contrasterend effect met twee kleuren leder en bijpassende knopen. Dit heeft tot een uniek resultaat geleid. 

Uniek truck interieur?

Wilt u ook een uniek interieur in uw truck? Neem voor een offerte of een afspraak contact op met de specialisten van Royal Class Truck Interiors via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op