DAF-106 interieur

Truck interieur René Stam Transport

Truckbekleding op maat

Voor deze DAF-106 van René Stam Transport hebben we een persoonlijk truck interieur ontworpen. De kleuren van de bekleding zijn geheel aangepast aan de originele kleuren van René Stam, namelijk grijs en antraciet. Daarnaast hebben we in de achterwand rode verlichting en het DAF logo aangebracht.  

Audiosysteem in truck

Naast het mooie truck interieur hebben we ook een nieuw audiosysteem in deze truck geplaatst. Een truck audiosysteem kunnen wij inbouwen in iedere truck voor een betere audio beleving. Wij wensen René veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe interieur.

Ook een gepersonaliseerd truck interieur?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op