Volvo FH4 interieur

Truck interieur Stam Transport

De gehele truck in Viking stijl

Hierbij presenteren we het truck interieur van een mooie Volvo FH4 dat Royal Class Truck Interiors in opdracht van Stam Transport uit Sprang-Capelle heeft mogen vernieuwen. Daarbij is de truck geheel bekleed in Viking stijl, wat onder andere terug te zien is in de mooie achterwand met verlichting en andere prachtig afgewerkte details.

Truckbekleding en gespoten dashboard

Voor de truckbekleding is er gekozen voor een mooie combinatie van rode pluche en crèmekleurig leder. Ook hebben wij het dashboard voorzien van special lak, ook wel dipping genoemd. Wij wensen chauffeur Laurent nog veel veilige kilometers toe en bedanken hem voor het vertrouwen.

Uw truck interieur ombouwen?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op