Scania R Highline interieur

Truck interieur voor Stef Janssen

Nieuw truck interieur en achterkast

We hebben een nieuwe truckbekleding geplaatst in deze Scania R Highline van Stef Janssen. Er is gekozen voor een compleet interieurpakket. In deze truck hebben we een achterkast geplaatst voor meer comfort en opbergruimte. Verder hebben we het Scania logo in de achterwand geplaatst en in de hoofdsteunen gestanst. Bovendien is het truck interieur voorzien van een cabine verlichting in de achterwand en het plafond.

Op zoek naar een persoonlijke truckbekleding?

Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van een truckcabine op maat. Wij zijn bereikbaar via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op