Bekleden van het stuurwiel

Vrachtwagenstuur bekleden

Uw eigen stuur samenstellen

Om uw interieur af te maken kunt u er ook voor kiezen om uw stuurwiel te bekleden. U kunt u stuurwiel volledig zelf samenstellen en u heeft de keuze uit een breed kleurenaanbod, zowel voor de stiksels als voor het leer! Ook is het mogelijk om uw stuurkap mee te laten spuiten of bekleden.

Wit stuur voor trucks

Een interieur met een compleet andere look? Dan is het bij Royal Class ook mogelijk om een wit stuur te plaatsen. Samen met u zorgen wij ervoor dat het stuur wordt geplaatst en afgesteld. Het witte stuur en de naaf meespuiten is hierbij ook een optie.

Uw stuurwiel opknappen?

Tevens is het een mogelijkheid om voor een korte periode een leenstuur te laten plaatsen, zodat uw truck niet stil hoeft te staan. Meer informatie over het bekleden van uw vrachtwagenstuur? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel naar 0172 – 417 923.

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op