Scania R480 interieur

Truck interieur Transportbedrijf H. Freund

Compleet nieuw truck interieur

Wij mogen u met trots het truck interieur van Alexander Mendel (DE) presenteren. Royal Class Truck Interiors mocht het complete truck interieur verzorgen en wij willen transportbedrijf H. Freund dan ook bedanken voor het vertrouwen. Alexander heeft gekozen voor de kleuren lichtgrijs en antraciet en een opvallende diamond stitching. Zoals u ziet is het ook mogelijk om uw TV en tablet te verwerken in uw truck interieur!

Uw truck interieur ombouwen?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op