DAF XF105 interieur

Truck interieur voor B.M. van der Meer Transport

Een combinatie van crème leder en blauw pluche

Deze nieuwe DAF XF105 van Dick Brussaard mochten wij onderhanden nemen en voorzien van een geheel nieuw truck interieur. Dick heeft er voor gekozen om zijn interieur net zo strak te maken als zijn exterieur! We hebben gewerkt met crème leder en blauw pluche! Een stof die erg in de smaak valt bij de chauffeurs! Met een mooie led-strip rijdt Dick er ‘s nachts ook in stijl bij.

Nieuwe truckbekleding of een geheel nieuw truck interieur?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op