Scania Torpedo truckbekleding

Truck interieur voor Vaex Trading Group

Beige en chestnut interieur 

Royal Class Truck Interiors heeft onlangs de eer gehad om het interieur van de eerste Scania Torpedo voor de Vaex Trading Group te bekleden. Deze Scania Torpedo T-500 is door onze specialisten bekleed met lederen bekleding in de kleuren beige en chestnut. Vaex Trading Group heeft gebruik gemaakt van onze zomeractie met hierbij lederen bekleding voor de stoelen en een logo in het bovenbed. Wij willen Martijn Heessen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking!

Uw truck laten bekleden?

Neem voor een offerte of een afspraak contact op met de specialisten van Royal Class Truck Interiors via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op