DAF interieur

Truck interieur DAF Van der Ende Transport

Een glad, strak en degelijk truck interieur

Onlangs mocht Royal Class Truck Interiors het truck interieur van chauffer Marco van der Meer tot in de puntjes verzorgen. Wat een mooie truck van Van der Ende Transport! Marco heeft zijn truck interieur ontworpen onder het motto glad, strak en netjes. Marco heeft voor een degelijk interieur gekozen en heeft het erg strak gehouden. Zijn reactie op het nieuwe truck interieur was dan ook zeer positief en wij citeren: "Ik zit met een glimlach van oor tot oor te genieten van mijn mooie DAF interieur, bedankt!”

Nieuwe truckbekleding of een geheel nieuw truck interieur?

Onze specialisten kunnen ongeacht het merk of model de cabine van uw truck op maat ombouwen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op