Scania R truckbekleding

Truck interieur voor Van Rooyen Kalveren

Strak en gecapitonneerd interieur 

Ook de nieuwe Scania R van Van Rooyen Kalveren uit Woerden hebben we mogen bekleden. Deze Scania R Streamline is voorzien van een strak en gecapitonneerd interieur. Ondanks deze  traditionele manier van bekleden is het een modern interieur geworden. Bovendien hebben we de onderlijn gespoten om de originele grijze look te laten verdwijnen. Wij wensen Chantal de Wit veel veilige en comfortabele kilometers toe! 

Uw truck laten bekleden?

Neem voor een offerte of een afspraak contact op met de specialisten van Royal Class Truck Interiors via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Truckbekleding en complete truck interieurs op maat. Uw droom interieur, binnen 2 weken geleverd! Bel voor informatie: 0172 - 417 923.

Offerte

Vraag het aan Royal Class Truck Interiors

Royal Class Truck Interiors

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Van hoogwaardige truckstofferingen tot high-end multimedia systemen. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen! 

Neem contact met ons op